torsdag 13 oktober 2011

Käft smäll är bara förnamnet.

Ja har haft lite tvivel på Jrs skola den sista tiden. Informationen är så kass och igår hade ja som nämnt en diskution me älskling om hans vana om att glömma kläder överallt, idag kom han hem utan vantar, mössa, scarf och jackan han skulle ta hem från igår. Han måste så klart bli bättre på detta men vem f** ser till barnen i skolan, man släpper väl inte hem ett barn utan kläder!!??
Idag kom han även hem med riv märken i ansiktet och ingen info där heller. Grr kokar!! Försökte få tag i läraren utan resultat först. Vid middagen berättar Jr att han har olika lärare varje dag och att han trivs inte så bra i skolan its more like a rezzling School mami, öh ursäkta?!!. När middagen va över ringde läraren till en förbandad mamma Daniella.
Efter att ja fått sagt mitt säger hon att hon jobbar inte kvar där längre ( ingen info där heller) pga att hon inte gillar hur skolan arbetar. När ja säger att ja funderar på att byta skola till Jr säger hon att hon tycker de låter som en klok idé. Skolan är väldigt stökig och Jr har redan haft 2 lärare på 2 månader, nått stämmer inte. Tänker inte sätta min son på en skolbuss varje morgon som tar honom till en skola som arbetar på detta sätt. Nä en smäll på käften fick ja och på måndag är de jag som ska kolla upp ny skola ( har en engelsk skola in mind).

Inga kommentarer: